Sista julpyntet...

Snart är det nytt år och jag njuter fortfarande så gott jag kan av julen, trots att vissa saker faktiskt plockas bort redan imorgon.

Den här lilla ljustkronan som jag gjort själv (!!!) :) barrar tyvärr för mycket så den tillsammans med vår lilla bänkgran kastas ut imorgon! Men fint har vi haft ialla fall...

  




Däremot ska vi njuta av pepparkakshuset ett tag till <3



Må väl och ta vara på årets sista dag imorgon!

Kärlek/ E

Juleljus

Det bästa med julen är helt klart att det är så mysigt med all beslysning man pyntar med i huset!
Jag älskar mina stjärnor som jag inhandlade (fyndade) på Gekås i höstas, hade egentligen velat att de skulle vara upp året om :) Men det går ju inte!

Här kommer lite närbilder på mina stars, draperiet är dock inhandlat på Ikea för flera år sedan.









GRÖN GRANN GRAN!!

Grannen står så grön och grann i stugan... tralalalllalallalala! God Jul!





På bilden nedan ser ni även en liten bit av vår nya matta :) Den blev super fin, ett köp jag är riktigt nöjd med!


Spegel spegel...


Åhh så fin förvaring- såhär önskar jag cokså mitt hem :) Småsaker, halsband och annat tingeltangel behöver också förvaras med lite stil !!! 

  

Det är kallt...

Jag vill åka till värmen. Thailand hade funkat, även Dominikanske republiken, Zanzibar eller Maldiverina.

Tänk att få vakna till det där blå vattnet varje dag!?! Åhh det värmer hela min kropp vill jag lova :)




Ikväll får jag i bästa fall hålla till godo med lite Thai-mat. Inte illa det heller!

Snart helg igen, tiden springer iväg! Då kommer det bilder på vår gran hoppas jag!

LOVE!

Fattigmanssilver

Då var sambons födelsedag avklarad och vi hade en riktigt trevlig middag igår tillsammans med släkten! De sa att maten smakade bra så det får vi lita på :D
Ikväll sitter jag och funderar på inredning som vanligt, vi har bestämt oss för mattan och vilken storlek vi kommer behöva under soffbordet. Hoppas på att beställa den ikväll :)
Jag funderar även på fattigmanssilver, det är så snyggt! Bilderna är tagna från två bloggar jag ofta kollar, vitthusmedvitaknutar.blogspot.com och vittochblatt.blogspot.com... titta och njut!

En flygande matta..?

Hej,

Lunch nu så jag passar på att kasta in ett inlägg om mattor. Har svårt för att bestämma hur en drömatta hade sett ut... Har i alla fall hittat ett förslag som vi gillar, bra pris också såhär innan jul!!

Nu är då frågan om man ska ha samma matta under matbordet som under soffbordet? Hrm, livsviktiga beslut som ska fatts nu som ni ser :D

Här är en dålig kopierad bild från hemsidan men gå gärna in och titta på mattan ur fler synvinklar- himla fin i vilket fall!

Dorri Stripe matta WTQ53 

http://www.carpetvista.se/mattor/Dorri/matta_124951-Dorri_Stripe.html

FREDAG idag, favoritdagen på veckan och idag firar vi också min sambos födelsedag. Han är finast i världen!!!

Härlig helg vänner!!




Diskret Jul





Diskret jul repotage av sköna hem. Fantastiskt fint, lagom lantligt och ändå ombonat och såklart vitt :)

Ikväll måste jag besöka väla för att inhandla lite födelsedagspresenter! Hoppas jag har turen med mig!

Trevlig tisdag

Julfest

...Nu bär det av till Sundspärlan för julfest med jobb :) Clabbe bjuder på 80-tals fest så kvällen till ära bär jag en byxdress och en kavaj med palljetter :D Man får bjuda på sig själv!
Trevlig helg vänner!!

Inspirerande miljöer

Det tycker jag att man kan hitta överallt, främst i naturen, inredning, årstider och såklart tidningar och övrig media. Men det är svårt att begränsa sig, många är så otroligt duktiga på sina bloggar och inspiration idag är nästan gratis. Varför köpa tidningar när man kan få minst lika bra gratis tänker jag?

I stan finns det en liten butik som nyligen blev renoverad och fick lite mer yta samtidigt. Då tog de även in mer inredning till försäljning! Jag har fortfarande inte besökt butiken, LITA, men jag MÅSTE känner jag!!
När jag tittar på deras Facebook sida blir jag helt till mig, därför delar jag med mig av bilderna som är såå fina! Jag vill flytta in och bo där, såsom David bor i sin affär i dramat Våra Vänners Liv- det vill jag också göra :)
Se och NJUT!!!
Jaa, det är som en dröm! :) Ska fortsätta titta på bilderna ett tag till ja´! Kärlek

Råspont

Halva veckan har redan gått, det går så sjukt fort! Eller är det tecken på att man trivs på jobbet :)

Jag vill så gärna ha vitmålad råspont på väggen bakom soffan! Dessutom vill jag ha en braskamin... mycket man vill helt enkelt! Men se så snyggt det är! Har problem med bilderna igen, får hoppas det löser sig. detta är inte den mest beskrivande bilden men den får duga så länge!


                   

RSS 2.0