Två favoriter

Ni får hålla till godo ett tag till med två gamla favoriter från trädgården! Jag vill inte visa mina nya rabatter än :) Det måste ju bli klart först så det blir snyggt!! Det är ju inte vilka två favoriter som helst utan mina klematiser som jag är så stolt över :)








Tegel gifter sig fint i kontrast med en vit vägg :)


Igår sprang jag på vårt framtida vardagsrum! Såhär kommer hörnan med kaminen se ut om jag får hoppas och drömma!! Gammalt tegel som fint gifter sig med det vita. Min sambo hoppas att vi har många fler tegelstenar av den rödare sorten i vår vägg, mig spelar det ingen roll då det ändå inte går att påverka! Fint blir det iallafall! <3



12.00, tyst minut för våra grannar i väst.


Att anlägga en ny rabatt


Före bild

Nu är paradisbuskarna ett minne blått och jag är riktigt nöjd! Grannens äppleträd har fått större utrymme och nu börjar planeringen för mina nya rabatt :) Får se vad det kan bli utav detta, har lite svårt att analysera mängden solljus/skugga över rabatten... Får studera det lite mer noggrannt innan jag kastar mig i bilen till plantskolan! :)

Jag lovar att visa er en efter bild så snart vi blir klara. Först ska jag jordförbättra och sedan börjar jag med att flytta alla hostor till gången förbi trappan!!

Spännande projekt varje dag :D


Att beställa en kamin...

Har varit så jäkla mycket svårare än vi trott! Phuu,..- men nu är det gjort och det känns bra i hela kroppen får jag säga!! Får hoppas det blir lika bra som jag anar :) Dessutom ryker den fula tapeten också så ett steg närmre mitt vita tv-rum är jag!!




I mitten står vår söta kamin och flirtar med oss!!




Och såhär mysigt blir det när det blir klart! Nu hoppas vi på smärtfritt arbete! Vecka 32 vet vi hur det gått!!

Värme till hösten åt oss <3

Trädgården slutet av Juni



Rosen överlevde min halshuggning i början av våren- tack och lov!


Klematisen mådde nog också väldigt bra at en brutal nerklippning i våras :) Så vackra blommor!


Fortsätter skryta om gräsmattan :)


Den här hortensian doftar ljuvligt!




Och summersnow tar sig bättre och bättre- där är till och med några små knoppar som ser ut att vara brisningsklara när som <3 I love my garden :)

RSS 2.0